Jukebox

JUKEBOXBIO

Jukeboxbio


Vill du stötta Kaskad i dessa Corona-tider och samtidigt få en helt unik bioupplevelse?

Vi har blivit inspirerade av Scala Biografen i Båstad och inför ett helt nytt grepp i dessa pandemitider – vi förvandlar vår biograf till ert vardagsrum!

Vi kallar det Jukebox-bio.

Ni köper en privat visning av valfri film på en tid vi gemensamt kommer överens om.
Samla familj, nära vänner, arbetskamrater eller grannar och boka er alldeles egna visning. Eller lägg er date på Kaskad och se en film alldeles själva i biomörkret – mer romantiskt kan det knappast bli!

Vi hanterar under dessa visningar inga kontanter, endast swish gäller som betalning.


Försäljning av godis, snacks och dricka kommer att ske som normalt.


För att boka en Jukebox-visning, mejla oss på boka@biokaskad.se eller ta kontakt med oss via Facebook. Totalt pris för upp till 5 personer: 1000 kr. Därefter kostar biljetterna 100 kr/person.

Filmmeny

Förutom spelfilmer kan ni även välja att boka Live på Bio; ett sätt att uppleva teater, opera, konserter mm. på den stora duken!


Om det är en film ni vill boka som inte finns med på listan går det bra att kontakta oss kring denna. Ni kan även välja filmer från vår filmrepertoar


BARN/FAMILJEFILMER


TROLLS 2: VÄRLDSTURNÉN

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock.

90 min, barntillåten


BERTS DAGBOK

Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan? Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker.

90 min, 11 år - från 7 år i vuxens sällskap


RYMDRESAN

I "Rymdresan" berättar Mariana om hur hennes unga jag hamnar ombord på en hemmabyggd raket på väg bakåt i tiden. Målet med tidsresan är att hindra en olycka som tog livet av vetenskapsmannen Alberts stora kärlek Lisa. Men först måste de stoppa en asteroid som hotar att förstöra jorden. Med ombord finns också Marianas nya styvbror Marcus och Alberts sidekick Lemming, en talande lämmel.

74 min, barntillåten


DJURAGENTERNA

Specialagenten Victor Willis – katten med den sammetslena tungan – är möjligen toppspionen hos Secret Service, men han är inget vidare på att följa order. Tillsammans med den nya dataspelsgalna agentråttan Hector blir Victor ivägskickad till en avlägsen plattform för att vakta det superhemliga materialet Radiuzite. När ett antal mystiska figurer bryter sig in för att stjäla Radiuziten måste det osannolika teamet arbeta tillsammans under hemlig täckmantel.

99 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


TRUBBEL

Hunden Trubbel är född med ett gyllene ben i munnen. Han får allt som hans hundhjärta önskar. Hans ägare, en rik baronessa, är den snällaste. Men när hon plötsligt dör, körs Trubbel ut av hennes irriterande barn. Men snart visar det sig att utan honom får de inte arvet, så nu måste de hitta honom. Under tiden har den glada fyrbenta vännen hamnat i ett galet äventyr i staden med vilda hundar, sjungande ekorrar och en arg pizzabagare. Så småningom tar den talangfulla sångaren Zoe hand om Trubbel tills baronessans barn spårar upp honom. Kommer Trubbel att välja sitt nya liv eller hans gamla och rika liv i slottet med de giriga barnen? 

88 min, barntillåten.


NELLY RAPP - MONSTERAGENT

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

92 min, tillåten från 7 år i vuxens sällskap.


SAGAN OM BJÖRNARNA SOM ERÖVRADE SICILIEN

För att rädda sin kidnappade son och för att hitta mat att överleva vintern med leder Léonce, björnarnas konung, sin stam genom bergen och in i människornas land. Efter att ha flytt från monster och bekämpat både en elak hertig och en hungrig katt lever björnar och människor sida vid sida – men bara för en tid 

Sagan om björnarna som erövrade Sicilien hade sin internationella premiär vid filmfestivalen i Cannes i sektionen Un certain regard.

82 min, tillåten från 7 år


FAMILJEN BIGFOOT

Nu får svenska biobesökare åter träffa familjen Bigfoot! Det har gått en tid sedan familjens hisnande äventyr i Bigfoot Junior. Pappa Bigfoot har blivit världsberömd, och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen. När en viktig miljöorganisation ber om hans hjälp att skydda ett naturreservat från att förgöras av ett stort oljebolags framfart tackar han ja. Men så försvinner han spårlöst, och familjen med sonen Adam i spetsen gör allt för att hitta honom och rädda reservatet. Givetvis följer björnen Wilbur och tvättbjörnen Trapper med på räddningsaktionen.

Från 7 år


FRAMÅT

I en värld som en gång var riktigt magisk möter vi nu enhörningar som gräver i soptunnor som om de vore tvättbjörnar, älvor som inte kan flyga trots sina vingar och ett helt vanligt storstadsliv där kidsen har smartphones och barnfamiljer käkar på snabbmatsrestauranger.

I takt med att teknologin utvecklades försvann magin sakna men säkert från samhället och är numer något som världens barn får läsa om i historieböckerna. För exakt varför ska man trolla, när man plötsligt kan tända och släcka en lampa med ett knapptryck?

Från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


PELLE SVANSLÖS

I den nya filmen lever kattungen Pelle Svanslös ett härligt och skyddat liv ute på landet, tillsammans med Birgitta, den flicka som älskar honom så mycket. När ett ruskigt oväder för honom alldeles ensam hela vägen till staden Uppsala så hamnar han i en främmande värld. Han får nya vänner men ställs också inför svåra utmaningar. Vågar han fortsätta vara snäll? Räcker han till för att bli hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

Barntillåten


VUXENFILMER


TENET

Christopher Nolans TENET är en episk action film som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden. Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. TENET har spelats in på plats i sju länder världen över.


PALM SPRINGS

Den bekymmersfria Niles och den ofrivilliga brudtärnan Sarah träffas av en slump på ett bröllop i Palm Springs. Men saker blir komplicerade när de inte lyckas fly från varken sig själva, stället eller varandra.


BABYTEETH

Cancersjuka Milla är 16 år. Hon går i skolan och spelar instrument, men är egentligen rätt likgiltig inför det faktum att hon inte har mycket kvar av livet. En dag möter hon den destruktiva missbrukaren Moses och finner plötsligt en anledning att fortsätta leva lite till


BAGERIET PÅ PORTOBELLO ROAD

Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen. 


MISBEHAVIOUR

Året är 1970, och den ambitiösa medelklasstjejen Sally (Keira Knightley) har motvilligt tvingats inse att attityden hos män i hennes omgivning sätter käppar i hjulet för karriären. När hon träffar rebelliska Jo (Jessie Buckley) förenas två skarpsinniga kvinnor med olika bakgrund och temperament i kampen för att exponera skönhetstävlingars föråldrade kvinnosyn.


DAVID COPPERFIELDS ÄVENTYR OCH IAKTTAGELSER

Efter att ha fått reda på sin mors död på ett synnerligen hjärtlöst sätt flyr unge Copperfield ut i världen. På Londons bullriga gator slår han ihop sig med den charmige odågan Mr. Micawber, en evig gäldenär som jagas av samtliga stadens köpmän. Peter Capaldi förkroppsligar sin rollfigur till fullo (luktar Oscarsnominering!).


1917

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield och Blake - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan stoppa en dödlig attack på hundratals brittiska soldater – där Blakes bror är en av dem.Copyright © Alla rättigheter förbehållna