Jukebox

JUKEBOXBIO

Jukeboxbio


Vill du stötta Kaskad i dessa Corona-tider och samtidigt få en helt unik bioupplevelse?

Vi har blivit inspirerade av Scala Biografen i Båstad och inför ett helt nytt grepp i dessa pandemitider – vi förvandlar vår biograf till ert vardagsrum!

Vi kallar det Jukebox-bio.

Ni köper en privat visning av valfri film på en tid vi gemensamt kommer överens om.
Samla familj, nära vänner, arbetskamrater eller grannar och boka er alldeles egna visning. Eller lägg er date på Kaskad och se en film alldeles själva i biomörkret – mer romantiskt kan det knappast bli!

Vi hanterar under dessa visningar inga kontanter, endast swish gäller som betalning.


Försäljning av godis, snacks och dricka kommer att ske som normalt.


För att boka en Jukebox-visning, mejla oss på boka@biokaskad.se eller ta kontakt med oss via Facebook. Totalt pris för upp till 5 personer: 1000 kr. Därefter kostar biljetterna 100 kr/person.

Filmmeny

Tryck på filmtiteln för att läsa mer.


KAPTEN SABELTAND OCH DEN MAGISKA DIAMANTEN

En solbränd vampyr. En manipulerande drottning. En brutal aparmé. Och världens yngsta pirat på jakt efter sin bror. Kapten Sabeltand har tillräckligt att tampas med när han ska hitta en magisk diamant som kan uppfylla alla önskningar.

81 min, Barntillåten


LEJONKUNGEN

I Disneys nyversion av den animerade klassikern "Lejonkungen" så är det en stor dag på savannen i Lejonriket. Kung Mufasa och Sarabi har fått en unge vars namn blir Simba. Alla hurrar för den unge prinsen som en dag ska ta över sin fars roll som den rättmätige kungen. Men Simbas ondskefulla farbror Scar vill själv sitta på tronen och tänker göra allt i sin makt för att röja Simba ur vägen.

118 min, 11 år - från 7 år i vuxens sällskap


ALADDIN

I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden, som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan. Aladdin är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin. Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

128 min, 11 år - från 7 år i vuxens sällskap


INCEPTION

Dom Cobb (är den absolut bästa tjuven i den farliga konsten i att extrahera: stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet. Detta har gjort honom till en åtråvärd spelare i en ny värld av industrispionage, men också till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb kan ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – att plantera en idé.

148 min, 11 år


INTERSTELLAR

"Interstellar" tar oss till en nära framtid där jordens tillgångar börjar ta slut. En grupp forskare får ett avgörande uppdrag - att resa till andra stjärnsystem och utforska om vi har en framtid i rymden.

169 min, 11 år


DUNKIRK

”Dunkirk” är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget.

107 min, 15 år


FRAMÅT
Nya Disney/Pixar om två bröder som ger sig ut på en spännande resa!
104 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


LASSEMAJAS DETEKTIVBYRA – TÅGRÅNARENS HEMLIGHET
Det senaste äventyret med världens bästa detektiver!
82 min, barntillåten.


PELLE SVANSLÖS

67 min, barntillåten


SAMSAM

SamSam ger sig ut på ett rymdäventyr och han lär sig under resans gång att vänskap och mod är de enda superkrafterna han egentligen önskar sig

77 min, barntillåten


EN DEL AV MITT HJÄRTA

Musikal som bygger på Tomas Ledins låtar. I centrum står 35-åriga Isabella, en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till barndomsstaden för att fira sin pappas 60-årsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Hennes självförtroende kommer av sig när hon inser att hennes stora tonårscrush Simon ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly, och att hon inte ens är bjuden på bröllopet.

118 min, från 7 år


STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

"Star Wars: The Rise of Skywalker" är det nionde och sista kapitlet i den episka Skywalker-sagan. Det episka, avgörande slaget mellan det goda och det onda närmar sig. Hjältarna Rey, Poe och Finn fortsätter Motståndsrörelsens kamp mot Första ordningen, och Kylo Ren får ett meddelande från kejsaren Palpatine som troddes vara död.

141 min, från 11 år


JOKER

Arthur är en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Fångad i en cyklisk tillvaro som pendlar mellan verklighet och galenskap, leder ett dåligt besök till en kedjereaktion som eskalerar.

122 min, från 15 år


ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Quentin Tarantinos senaste film. Los Angeles år 1969. En avdankad tv-stjärna och hans stuntman försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

159 min, från 15 år


BOHEMIAN RHAPSODY

Filmen följer bandet Queens explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Freddie Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom.

134 min, från 11 år


MARIE CURIE: PIONJÄR, GENI, REBELL

Från 1870-talet till modern tid, MARIE CURIE: PIONJÄR, GENI, REBELL är en resa genom Marie Curies (Rosamund Pike) liv – hennes passionerade förhållanden, vetenskapliga genombrott och konsekvenserna som följde för henne och världen. Efter att hon träffat och gift sig med forskaren Pierre Curie (Sam Riley) förändrar de tillsammans vetenskapen genom upptäckten av radioaktivitet. Genialiteten bakom paret Curies upptäckter och det påföljande Nobelpriset gör också att de hamnar i omvärldens strålkastarljus.


JOJO RABBIT

En ung pojke i Hitlers armé upptäcker att hans mor gömmer judiska flyktingar från förintelsen. Historia och satir fogas samman i Taika Waititis gestaltning av Hitler.

108 min, från 15 år


1917

Två unga brittiska soldater får ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan stoppa en dödlig attack på hundratals brittiska soldater.

110 min, från 15 år


UNGA KVINNOR

Fyra systrar växer upp i Amerika i efterdyningarna av inbördeskriget. Nyinspelning av Louisa May Alcotts klassiska roman. 2h 14 min, barntillåten


THE PEANUT BUTTER FALCON
Tre udda karaktärer ger sig ut på ett äventyr i bästa Mark Twain-stil.
Garanterat humörshöjande med bl a Shia LaBeouf och Dakota Johnson i rollerna.
93 min, från 11 år.


PARASIT
Den sydkoreanska Oscarsvinnaren som bara måste upplevas på stor duk!
132 min, från 15 år.


MIN PAPPA MARIANNE
Rolf Lassgård och Hedda Stiernstedt briljerar i årets mest sedda film på Scala.
110 min, barntillåten.


THE GENTLEMEN

Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium och när ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

113 min, 15 år


PORTRÄTT AV EN KVINNA I BRAND
En av fjolårets mest hyllade filmer!
119 min, från 7 år.


DE OVANLIGA
En ny film av regissörerna tillEn oväntad vänskap.
116 min, från 11 år.


CORPUS CHRISTI

Daniel genomgår ett andligt uppvaknande under tiden som han avtjänar ett straff på en ungdomsanstalt, men hans kriminella bakgrund hindrar honom från att bli präst.

115 min, från 15 år


THE FAREWELL

Billi blir hemkallad från New York till släkten i Changchun. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon är sjuk. Ett bröllop används som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl.

140 min, barntillåten

Copyright © Alla rättigheter förbehållna