Jukebox

JUKEBOXBIO


Ni köper en privat visning av valfri film på en tid vi gemensamt kommer överens om.
Samla familj, nära vänner, arbetskamrater eller grannar och boka er alldeles egna visning.

Vi hanterar under dessa visningar inga kontanter, endast swish gäller som betalning.

För att boka en Jukebox-visning, mejla oss på boka@biokaskad.se eller ta kontakt med oss via Facebook.

Totalt pris för upp till 5 personer: 1000 kr. Därefter kostar biljetterna 100 kr/person.


Förutom spelfilmer kan ni även välja att boka Live på Bio; ett sätt att uppleva teater, opera, konserter mm. på den stora duken!

Om det är en film ni vill boka som inte finns med på listan går det bra att kontakta oss kring denna. Ni kan även välja filmer från vår filmrepertoar.


Nu finns det även möjlighet att spela tv-spel i vår salong, kostnad för detta är 500 kr/h. (OBS! Ni tar med egen konsol eller dator)


Försäljning av godis, snacks och dryck sker som normalt.


BARN/FAMILJEFILMER


CROODARNA 2: EN NY TID

Croodarna har överlevt mängder av faror och katastrofer, från livsfarliga förhistoriska odjur till att se sin dotter bli vanvettigt förälskad i en ny pojkvän. Men nu står de inför något som verkligen kommer att skaka om deras flock ordentligt och få dem att omvärdera allt de hittills trott om världen: en annan familj.

Från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


SUNE - UPPDRAG MIDSOMMAR

Familjen Andersson och familjen Blixt ska åka till Karins faster Hulda och fira en episk midsommar. Men precis innan de åker gör Sophie slut! Katastrofen är ett faktum. Sune bestämmer sig för att vinna tillbaka Sophie igen genom att fira en riktig romantisk midsommar med henne – precis som mamma och pappa gjorde för 20 år sen. Men frågan är om Sune tänker för mycket på att allt ska vara bra på hans sätt, men glömmer bort att alla inte tycker som han gör…

Barntillåten


APSTJÄRNAN

Jonna har bott på barnhemmet Renfanan i hela sitt liv. Hon har alltid drömt om en mamma. Men när en Gorilla svänger in med sin skruttiga bil och vill adoptera henne, blir hon tveksam. Det visar sig dock att de har mycket mer gemensamt än vad Jonna kunde tro. Men just när Jonna börjat vänja sig med Gorillan och den underbara skroten har blivit hennes hem, hotar stadens starke man Tord, deras existens.

75 min, Barntillåten


TOM & JERRY

En av de mest älskvärda rivaliteterna genom tiderna får nytt liv när Jerry checkar in på New Yorks finaste hotell under bröllopsnatten av "århundradets bröllop". Detta tvingar en desperat eventplanerare att anställa Tom för att bli av med Jerry.

102 min, Barntillåten


RAYA OCH DEN SISTA DRAKEN

Handlingen följer en ensam krigare från landet Kumandra, som samlar ihop ett udda gäng för att hitta den sista draken och ena sitt land.

114 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


TROLLS 2: VÄRLDSTURNÉN

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock.

90 min, barntillåten


BERTS DAGBOK

Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan? Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker.


DJURAGENTERNA

Specialagenten Victor Willis – katten med den sammetslena tungan – är möjligen toppspionen hos Secret Service, men han är inget vidare på att följa order. Tillsammans med den nya dataspelsgalna agentråttan Hector blir Victor ivägskickad till en avlägsen plattform för att vakta det superhemliga materialet Radiuzite. När ett antal mystiska figurer bryter sig in för att stjäla Radiuziten måste det osannolika teamet arbeta tillsammans under hemlig täckmantel.

99 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


FRAMÅT

I en värld som en gång var riktigt magisk möter vi nu enhörningar som gräver i soptunnor som om de vore tvättbjörnar, älvor som inte kan flyga trots sina vingar och ett helt vanligt storstadsliv där kidsen har smartphones och barnfamiljer käkar på snabbmatsrestauranger.

I takt med att teknologin utvecklades försvann magin sakna men säkert från samhället och är numer något som världens barn får läsa om i historieböckerna. För exakt varför ska man trolla, när man plötsligt kan tända och släcka en lampa med ett knapptryck?

Från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.


WOLFWALKERS

Vi befinner oss i det av engelsmännen brutalt ockuperade Irland. Robyn kommer dit med sin pappa Bill som där han är på uppdrag att utrota vargarna som härjar i skogen och hotar staden. Mebh lever i skogen, uppfostrad av vargarna. Robyn trotsar pappas stränga order att hålla sig hemma och tillbringar mer och mer tid i skogen. En helt ny värld öppnar sig och får henne att förstå att det är inte vargarna som är de hotfulla. Långsamt förvandlas Robyn till just det som hennes egen pappa är satt att utrota. En saga om den magiska och fantastiska vänskapen mellan två flickor som möts i 1600-talets Irland. Av skaparna till Oscarsnominerade Havets sång och The Breadwinner.

Språk: Engelska, Text: Svenska, Från 7 år

VUXENFILM


BLACK WIDOW

Natasha Romanoff, mer känd som Black Widow, är Avengers farligaste spion någonsin. Men nu hinner hennes förflutna slutligen i kapp henne.CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT

En ryslig historia om terror, mord och okänd ondska som chockade till och med Ed och Lorraine Warren, verkliga utredare av övernaturliga händelser. Ett av deras mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.


NOBODY

Hutch Mansell är en underskattad och förbisedd pappa och make, som tar emot livets smällar och förödmjukelser utan att någonsin slå tillbaka. När två tjuvar bryter sig in i hans förortshem avstår Hutch ifrån att försvara sig själv och sin familj, i hopp om att förhindra allvarliga våldsamheter. Men efterdyningarna eldar på Hutchs sedan länge sjudande raseri, utlöser latenta instinkter, och får honom att välja en väg som kommer att avslöja mörka hemligheter och dödliga färdigheter.


A QUIET PLACE 2

Efter de dödliga händelserna i hemmet, måste nu familjen Abbott möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att våga sig ut i det okända inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är det enda hot som lurar bortom sandstigen.


MINARI

Jacob och Monica lämnade Korea för möjligheternas land USA, och har tillbringat några motiga år i Kalifornien där barnen Anne och David tillkommit. Nu går familjens flyttlass till Arkansas landsbygd. Monica gillar inte sin nya tillvaro i en sliten gammal villavagn, och ser fram emot att hennes mamma Soonja ska komma från Korea för att bo hos dem och hjälpa till med barnen. Det visar sig att rappkäftade Soonja med sina egenheter ibland är till mer besvär än hjälp. Sexfaldigt Oscarsnominerad!


GODZILLA VS. KONG

Legender drabbar samman i GODZILLA vs. KONG när dessa två motståndare möts i en spektakulär strid, med världens öde som insats. Kong och hans beskyddare ger sig ut på en farlig färd för att finna hans riktiga hem, med på resan är Jia, en ung fosterbarnsflicka, Kong har format ett unikt och starkt band med. Men de hamnar oväntat i vägen för en rasande Godzilla, som orsakar förstörelse över hela världen.


EN RUNDA TILL

Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite alkohol. Alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden, problemen verkar mindre och kreativiteten ökar. Samtalen flyter lättare och nya möjligheter verkar öppna sig. Martin är en gymnasielärare som känner sig gammal och trött. Hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad av teorin inleder Martin och hans vänner ett experiment - att ständigt vara alkoholpåverkade.


NOMADLAND

Skönhet och brutalitet i öppna landskap

Undanskuffade existenser som flyter ut i periferin följs och fångas på film – för en gångs skull värda en tid i rampljuset. Chloé Zhaos exposé av amerikanska husvagnsnomader på en evig genomresa är bitvis svårsmält realism. Dess brutala oförställdhet sätter ens egen insjunkna medelklassighet i gungning – och får en att undra om man är man eller kvinna nog att bryta sig loss ur dess dunhårda pansar.

Badlands-elegin över sann nomadism bjuder också på många stunder av skönhet – de solkyssta karga amerikanska ökenvidderna, ett väderbitet ansikte som gryningsljuset faller på. Det vackra mixtras med det råbarkade i kroppsscener så nära dokumentär man kan komma i en spelfilm.


LIVE PÅ BIO


PHIL LYNOTT – SONGS FOR WHILE I’M AWAY

Efterlängtad dokumentär om Thin Lizzy-sångaren och basisten Phil Lynotts liv och musik. Om hur en ung svart arbetargrabb från 1950-talets Dublin blev Irlands största rockstjärna.


MADAME BUTTERFLY

Roberto Alagna och Kristine Opolais gör huvudrollerna i den hyllade uppsättningen av operaklassikern Madama Butterfly.


UP FROM THE STREETS

Filmen Up From the Streets – New Orleans: The City of Music berättar historien om jazzstaden New Orleans, med Terence Blanchard som ciceron.


KINKY BOOTS

Den uppmärksammade musikalsuccén från Londons West End – Kinky Boots.


DEN FLYGANDE HOLLÄNDAREN

Richard Wagners klassiker med Evgeny Nikitin i huvudrollen skulle livesänts i mars 2020. Men på grund av pandemin spelades den istället in och visas på våra biografer från 27 februari 2021.


TURANDOT

Sveriges stjärnsopran Nina Stemme ser vi i en efterfrågad repris av Turandot. Inspelad på MetropolitanCopyright © Alla rättigheter förbehållna