Yesterday

Yesterday

Sista visningen torsdag 1 augusti kl. 19:00.

Biljetter finns att köpa på www.bio.se samt i entrén där vi tar emot Swish eller kontant, ej kort.


Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort.


Jack Malik är en kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad vars drömmar om berömmelse snabbt försvinner, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat ... och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem. Jacks berömmelse exploderar med hjälp av låtar från det största bandet i historien i en värld som aldrig hört talats om dem med hjälp från hans amerikanska agent Debra. Men när hans stjärna stiger riskerar han att förlora Ellie - den enda personen som alltid trodde på honom.


Övrigt: Oscarvinnande Danny Boyle ansluter sig till berömda manusförfattaren Richard Curtis för en ny komedi med Lily James, Himesh Patel och Kate McKinnon. YESTERDAY produceras av Working Title's Tim Bevan och Eric Fellner tillsammans med Matt Wilkinson och Bernie Bellew.


 • Regi
 • Danny Boyle
 • I rollerna
 • Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Ed Sheeran

  Kontaktuppgifter Bio Kaskad

  Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

  T-bana: Blackeberg

  @offstockholm

  #BioKaskad

  Facebook


  Frågor:

  info@biokaskad.se

  08-370 970


  Bokning av Kaskad:

  boka@biokaskad.se

  073-982 66 79

  08-370 970