Mamma Mia 2

Mamma Mia: Here We Go Again, Singalong

Visning lördag 15 juni kl. 19:00.

Köp din biljett på Bio Kaskad i samband med våra öppettider/visning av andra filmer samt på bio.se. 


Pris: 120 kr, pensionär 100 kr.
Mat, dryck och snacks säljs under kvällen!


Äntligen är det dags för Sing Along-versionen av MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras!


MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN
Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.

Vi återser Oscarsvinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscarsvinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.


Värmer upp publiken och ser till att vi tar i ordentligt under föreställningen, gör den fantastiska Kalle Thunell!

Sing along innebär, precis som det låter, att du sjunger med i alla låtar! Ingen behöver heller vara orolig för att glömma bort texten för den visas på duken tillsammans med en markör som visar vad som ska sjungas när. Välkommen till en härlig och musikalisk biokväll.


Kontaktuppgifter Bio Kaskad

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

@offstockholm

#BioKaskad

Facebook


Frågor:

info@biokaskad.se

08-370 970


Bokning av Kaskad:

boka@biokaskad.se

073-982 66 79

08-370 970