Klara Ko och Äppeltjuven

Klara Ko och Äppeltjuven

SISTA VISNNINGEN!  3 augusti kl. 15:00

Biljetter finns att köpa på www.bio.se samt i entrén där vi tar emot Swish eller kontant, ej kort.


DE NORSKA BARNENS FAVORITFILM NR.1 KOMMER NU TILL SVERIGE!

Den lilla koflickan Klara har en dröm – att bli en stor popstjärna!

Varje dag tränar hon framför spegeln och när det plötsligt dyker upp en inbjudan från hennes far är lyckan total. Han är nämligen rockstjärna, så han ska kunna hjälpa Klara med hennes karriär.


Men det är bara vad hon tror. När de träffas på hans gård inser hon snabbt att pappa bara är en vanlig äppelpajbagare. Och dessutom en äppelpajbagare som ligger risigt till! Han har nämligen drabbats av Galna kosjukan och har därför inte kunnat leverera de 100 utlovade pajerna som han är skyldig ortens elaka bankman, som därför kommer kasta ut honom från gården.

Nu är goda råd dyra. Men om nu inte Klara kan bli popstjärna ännu, varför inte satsa på att bli en stjärna på att baka äppelpajer istället och samtidigt rädda gården?!

Det är värt ett försök. Men mot sig har hon inte bara den hala bankmannen, utan också en mystisk äppeltjuv som slår till om och om igen…


På norska heter filmen Kutoppen, vilket också är namnet på en populär attraktion på Dyreparken i Kristiansand i Norge, där barnen får uppleva både riktiga djur från bondgården och människor utklädda till figurerna som vi stöter på i filmen.

I Sverige kommer filmen givetvis att visas dubbad till svenska!


“Med fint budskap om vikten av förtroende, vänskap och att vara sig själv, skräddarsydda låtar, en energisk och effektiv berättarstil är Klara Ko och Äppeltjuven helt enkelt en liten charmbomb! – NRK P3, Filmpolitiet

“Fin norsk animation med ett bra budskap för de yngsta ” – Barnevakten.no

Kontaktuppgifter Bio Kaskad

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

@offstockholm

#BioKaskad

Facebook


Frågor:

info@biokaskad.se

08-370 970


Bokning av Kaskad:

boka@biokaskad.se

073-982 66 79

08-370 970