Joker

Joker

Visning onsdag 9 oktober kl. 19:00 och onsdag 16 oktober kl. 19:00

samt tisdag 22 oktober kl. 20:00 och lördag 26 oktober kl. 20:00.

Biljetter finns att köpa på www.bio.se samt i entrén där vi tar emot Swish eller kontant, ej kort.


VINNARE AV GULDLEJONET I VENEDIG FÖR BÄSTA FILM


"Joker" är en fristående ursprungshistoria som utforskar Arthur Flecks värld, som han ser den. Arthur är en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Fångad i en cyklisk tillvaro som pendlar mellan verklighet och galenskap, leder ett dåligt besök till en kedjereaktion som eskalerar.


En fantastiskt skruvad tragikomisk knockout

”Joker” är en fullständig fullträff, som övertygar i varje bildruta. Denna tungsinta historia om mänskligt förfall är väldigt våldsam, men vacker och dessutom vansinnigt underhållande. Joaquin Phoenix i titelrollen är strålande! Han bär detta från början till slut, på sina taniga axlar, och jag kan inte annat än lyfta på hatten åt en av vår tids absolut bästa aktörer.

Det här är en filmupplevelse så otroligt mäktig att varje superlativ jag kommer på känns lamt i jämförelse. Jag är helt golvad, för detta är på riktigt bland det häftigaste jag någonsin sett. Det här mina vänner, är film när film är som bäst.


Detta är framförallt Joaquin Phoenix film. Han är ofattbart bra, galen och bara helt perfekt. Han gröper verkligen ur sitt innersta och plockar fram känslor och uttryck som jag alldeles för sällan får se på film. Phoenix är Jokern. Från minsta ryckning i ögonvrån, till de mer extrema inte sällan skruvat dansanta rörelserna andas han sin karaktär så övertygande att jag glömmer bort vem som mannen bakom masken egentligen är.


”Joker” är ett mästerverk helt i en egen liga. Den är så bra att orden sviker mig, och jag vill mest bara skrika ut min uppskattning. Det är som sagt blodigt och hemskt, men ändå vackert i sitt vemod. Detta är en film som får håren på armarna resa sig upp i givakt och salutera perfektionen jag precis har fått äran att beskåda.


Jonna Vanhatalo 31 augusti 2019
  Kontaktuppgifter Bio Kaskad

  Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

  T-bana: Blackeberg

  @offstockholm

  #BioKaskad

  Facebook


  Frågor:

  info@biokaskad.se

  08-370 970


  Bokning av Kaskad:

  boka@biokaskad.se

  073-982 66 79

  08-370 970