Gloria Bell

Gloria Bell

Visning onsdag 20 mars kl. 19:00 och onsdag den 27 mars kl. 19.00.

Biljetter finns att köpa på www.bio.se samt i entrén där vi tar emot Swish eller kontant, ej kort.


"Julianne Moore är fullständigt lysande"

När chilenaren Sebastián Lelio gör en engelskspråkig remake på sin egen film "Gloria" från 2013 och låter en fantastisk Julianne Moore ta täten, blir det minst lika bra som senast det begav sig. ”Gloria Bell” är en helt underbar och underhållande film om en härlig medelålders kvinna och hennes livs mot- och medgångar.

Jag uttryckligen älskar Julianne Moore! Jag tycker det mesta hon rör vid blir till guld och så givetvis också här. Hon skapar under Lelios självklara regi magi och tillför med enkla medel sådan karisma till sin karaktär att jag nästan omgående börjar älska också henne. 

 Jonna Vanhatalo Movie Zine

 

Gloria Bell är en snart 60-årig, skild kvinna med ett stabilt och tryggt liv. På en av hennes frekventa klubbrundor träffar hon Arnold och de två inleder en kärleksfull och passionerad relation. Dock står det snart klart att en relation med Arnold innebär att samtidigt ha en relation med hans exfru och två vuxna döttrar, något som Gloria ställer sig tveksam till.


”Gloria Bell” är ett energiskt, entusiastiskt och fullständigt sprudlande porträtt av en kvinna mitt i livet. Filmen handlar kanske inte direkt om sökandet efter kärlek, utan mer om vad som händer när den trots allt uppenbarar på livets höst och faktiskt visar sig vara av försvinnande liten vikt i tillvaron. Detta är en film om ett uppvaknande, om en kvinna som i en snårig djungel av vuxna barn, exmän och nya diton, får insikt och hittar mitt i trasslet sig själv och sitt eget värde. 

Kontaktuppgifter Bio Kaskad

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

@offstockholm

#BioKaskad

Facebook


Frågor:

info@biokaskad.se

08-370 970


Bokning av Kaskad:

boka@biokaskad.se

073-982 66 79

08-370 970