Förfärliga Snömannen

Förfärliga Snömannen

Visas på söndag 27 oktober kl. 16:00 och torsdag 31 oktober kl. 16:00

samt söndag 3 november kl. 16:00.

Biljetter finns att köpa på www.bio.se samt i entrén där vi tar emot Swish eller kontant, ej kort.


När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.


Fina budskap om att värna om djur och natur varvas med otroligt vackra bilder, och gulligull till max. DreamWorks har aldrig varit så nära Pixar-territorium som i ”Förfärliga snömannen”, en charmig yeti-saga för äventyrslystna barn.

Snömannen i titeln är naturligtvis inte förfärlig, inte när man lyckas lära känna honom. Den unga flickan Yi upptäcker en genomsöt fluffboll som rymt från ett laboratorium och gömmer sig på hennes hustak. Hon tar hand om den skadade och vilsna varelsen som är i behov av hjälp och vänskap, och bestämmer sig för att hjälpa honom hitta hem till Mount Everest. Yis två grannpojkar följer med på resan, men det ondskefulla företaget som fångat honom är inte långt efter.

1 tim 37 min,

Barntillåten i vuxens sällskap (annars 7 år)

Kontaktuppgifter Bio Kaskad

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

@offstockholm

#BioKaskad

Facebook


Frågor:

info@biokaskad.se

08-370 970


Bokning av Kaskad:

boka@biokaskad.se

073-982 66 79

08-370 970